Visa sökformulär

Utbudskatalogen för skolor

Här presenterar vi de kostnadsfria föreställningar som vi erbjuder inom kulturgarantin under höstterminen 2022, för elever från förskoleklass till årskurs 9.

Kostnadsfri kultur för alla grundskoleelever i Västerås

Kulturgarantin har skapats med målsättningen att varje skolklass i Västerås ska erbjudas minst en kostnadsfri kulturupplevelse per läsår. I detta omfattas både kommunala skolor och friskolor, det vill säga samtliga grundskolelever i Västerås, förskoleklass till åk 9. Utbudet består av dans, teater, nycirkus, musik, film och ibland föredrag. Kulturprogrammet kan nyttjas vid minst ett tillfälle per klass och läsår.

Bokningen görs med skolans specifika inloggningsuppgifter på www.studyalong.se Länk till annan webbplats..

Programmet presenteras med reservation för ändringar.

Snabbnavigering till utbudet för olika årskurser

Utbudskatalogen höstterminen 2022 för lågstadiet

Utbudskatalogen höstterminen 2022 för mellanstadiet

Utbudskatalogen höstterminen 2022 för högstadiet

Skolbio höstterminen 2022 för lågstadiet

Skolbio höstterminen 2022 för mellanstadiet

Skolbio höstterminen 2022 för högstadiet

Utbudskatalogen höstterminen 2022

För förskoleklass och lågstadiet

Skolföreställningarna bokas via www.studyalong.se Länk till annan webbplats.

Saknar din skola inloggningsuppgifter? Kontakta kultursamordnaren via e-post: rose-marie.fasth@vasteras.se.

Andu Rappare

Målgrupp: F- åk 3
Datum: 10-11 oktober
Speltider: 09.00-09.25 och 10.00-10.25
Spelplats: Box 1, Culturen
Medverkande: Jesse Piisinen

Andu Rappare är en sagoföreställning där barnen snabbt blir delaktiga och vill bidra med egna ideér när Jesse börjar att berätta om Andus resa till att bli en rap stjärna. Tillsammans hittar de på rim och får fram en cool stil till Jesse som också vill vara en rappare. Som avslutning sjunger Jesse en av Andus låtar för barnen som då så klart ska dansa med till live musik.
Med åren så har rapmusiken växt in i folkhemmet och idag är även en 3-åringar bekant med musikstilen. Föreställningen kan ges på svenska, finska eller tvåspråkigt efter önskemål.

Kungens krona – en musiksaga

Målgrupp: F- åk 3
Datum: 22-23 september
Speltider: 09.30-10.05 och 10.30-11.05
Spelplats: Uppsökande, spelas i skolan
Medverkande: Woodlands, Justyna Krzyzanowska - keltisk harpa och Kristina Leesik - violin

Justyna Krzyzanowska och Kristina Leesik tar dig med till de keltiska länderna där harpans roll står i fokus. Förr i tiden tog det lång tid att färdas från plats till plats och nyheter och sändebud fick man via sånger och musik. Detta var ett vanligt inslag i Skottland och Irland för några århundraden sedan då de mäktiga klanerna styrde. I ”Kungens krona – en musiksaga” följer vi med hur det kunde se ut på den tiden och vilka lustiga typer och figurer en harpist kunde mötas av och vilken betydelse musiken hade i dåtidens samhälle. Då föreställningarna ges med ca en halvtimmas mellanrum varje dag, bokar skolan två föreställningar samma dag.

Kompispatrullen – uppdrag barnens lag

Målgrupp: F- åk 3
Datum: 10-11 november
Speltider: 10 november kl 09.30 och 12.30, 11 november kl 12.30. Föreställningen är 35 minuter.
Spelplats: Uppsökande, föreställningen spelas på skolan.
Medverkande: Kompispatrullen, Britta Bergström, Dea Norberg och Jarmo Lindell.

Föreställningen spelas på skolan. Barnkonventionen blev lag 2020. Det ska uppmärksammas och firas! Därför rycker Kompispatrullen ut till länets alla sångglada barn för att sprida budskapet om FN’s barnkonvention med en medryckande, allsångsvänlig och lustfylld stund! I den här musikföreställningen handlar sångerna och de interaktiva samtalen om barns rättigheter. Vi använder musiken för att prata med barn om viktiga saker, berättar sångerskan Britta Bergström. Självklart blir det dans också…och trolleri!

Kotten och Stormen

Målgrupp: F–åk 3
Datum: Anpassningsbart, bestäms tillsammans med skådespelaren.
Speltid: 35 minuter + frågestund.
Spelplats: Uppsökande, spelas på skolan.
Medverkande: Conny Petersén, Teater Tropos.

"Jag styrde lekarna, klättrade högst i granen, lipade åt de andra barnen. Hoppade tre eller fyra… kanske sjutton meter från gungan, räckte ut tungan, flög från däcket till andra sidan lekplatsräcket!"
Kotten älskar livet. Vill klättra, leka på nya platser och upptäcka världen. Men Kottens pappa Gran är den ängsligaste föräldern som finns. Han vill ha kontroll på allt, klä på kotten även om det inte är kallt. Så en kväll rymmer Kotten.
"Jag sprang nedför gatan, sprang vilse, ville bort."
Gran stod kvar och tänkte: Kotten går nog bara kort. Men den natten kom stormen. Inte någon vanlig storm, en orkan som var enorm!
En feelgood-föreställning inramad med musik och animationer som levandegör Kottens stora äventyr.

Honkan och Hanneluring

Målgrupp: F–åk 3
Datum: Anpassningsbart, bestämt tillsammans med skådespelarna.
Speltid: 45 minuter
Spelplats: Uppsökande, spelas på skolan.
Medverkande: Hanna Björck och Maria Sendow, Awake Projects.

En föreställning med Awake Projects om mod och vänskap. Med sång och skratt får vi följa clownerna Honkan och Hanneluring som ger sig ut på äventyrsjakt. En humoristisk föreställning om rädsla och nyfikenhet, mod och vänskap. Med hjälp av sång, cellospel, storytelling och akrobatik tas barnen med på en fantastisk resa där fördomar bryts och nya dörrar öppnas. Saker är inte alltid som dom ser ut att vara, störst är inte alltid starkast. Mod kan vara att erkänna att man är rädd. Barnen blir integrerade i föreställningen på ett pedagogiskt sätt och hjälper till att föra historien framåt.

Utbudskatalogen höstterminen 2022

För mellanstadiet

Boka föreställningarna via www.studyalong.se Länk till annan webbplats.

Saknar din skola inloggningsuppgifter? Kontakta kultursamordnaren via e-post: rose-marie.fasth@vasteras.se.

Jazzmagi

Målgrupp: åk 4-6
Datum: 4-5 oktober
Speltider: 09.30 och 12.30. Föreställningen är 40 minuter.
Spelplats: Uppsökande, föreställningen spelas på skolan.
Medverkande: Jonas Lindborg, trumpet, Staffan Findin, trombon och Andreas Andersson, saxofon.

New Orleans till Kyoto med fokus på jazzens absoluta kärna: improvisationen! Jazzens historia vävs in på ett naturligt, fantasifullt och lekfullt sätt. I denna konsert blir barnen medskapare i en spontan, lätt surrealistisk konsert där ingenting är omöjligt när publiken och musikens kraft tillåts leda händelseförloppet i olika riktningar. Konserten spelas i skolan och avslutas med en äkta Mardi Gras-parad ut på skolgården eller någon annanstans beroende på förutsättningarna.

Tankesmedjan U.R.K.

Datum: 20-21 september
Tider: 10.00 och 12.30. Föreställningen är 50 minuter.
Spelplats: Box 1, Culturen
Medverkande: 4:e Teatern

Tankesmedjan U.R.K. undergång, ruin, katastrof
I en mörk och undanskymd del av verkligheten arbetar Tankesmedjan U.R.K. – undergång, ruin, katastrof – med att förpesta världen. Här arbetar Hin Håleqvist – en hundratrettiosexårig professor i tankeimplantering. Han är hjärnan bakom allt från världskrig, galna ko-sjukan och global uppvärmning till Titanic-katastrofen, allmän skolplikt och att godis bara får ätas på lördagar. Men när Professorn misslyckas med att uppfylla sin ondskekvot för året är katastrofen ett faktum. Något måste göras och det är nu!

Likes for Life

Målgrupp: åk 4-6
Datum: 12-13 september
Tider: 10.00 och 12.30. Föreställningen är 30 minuter + en efterföljande workshop på 30 minuter.
Spelplats: Box 1, Culturen.
Medverkande: Jo Dance Company

LIKES FOR LIFE är en dansföreställning inspirerad av mellanstadieelevernas värld av sociala medier. Vad händer på de sociala medierna? Hur påverkas de? Likes for Life utspelar sig i ett magiskt cyberspace fyllt med dans, musik och koreografi som känns.
I en efterföljande workshop bjuder Jo Dance Company in eleverna till deras egna värld där de får stanna upp en stund och reflektera.

Svansjön

Målgrupp: Åk 4-9
Datum: Torsdag 24 november
Speltid: 13.00-15.20. (2 timmar och 20 minuter inklusive paus.)
Spelplats: Västmanlands Teater
Medverkande: Västmanlands Teaters ensemble

Baletternas balett har den kallats och för de allra flesta är det just som dansverk Svansjön är mest känd. På Västmanlands Teater blir berättelsen om Siegfried som förälskar sig i Odette ett unikt musikdramatiskt allkonstverk. Odette är fången under den onde trollkarlen Rothbarts förbannelse – människa på natten och svan på dagen. Med nyskriven talad dialog och specialkomponerad musik fritt efter Tjajkovskij, gestaltas deras historia.

Beatles – störst av alla!

Målgrupp: åk 5-9
Datum: 22-25 november
Tider: 09.30 och 13.00. Föreställningen är ca en timme.
Spelplats: Box 1, Culturen.
Medverkande: Kulturskolans lärare.

För 60 år sedan släppte världens genom tiderna mest inflytelserika musikgrupp sin första singel. Den framgång som sedan följde saknar motstycke i historien. Kulturskolans lärare spelar och berättar med ord och bild historien om The Beatles och 60-talet, då pop-kulturen exploderade och revolutionerade musiken, konsten och samhället. Vi lovar en annorlunda musik- och SO-lektion för alla er som går i årskurs 5-9. Varmt välkomna!

Utbudskatalogen höstterminen 2022

För högstadiet

Boka föreställningarna via www.studyalong.se Länk till annan webbplats.

Saknar din skola inloggningsuppgifter? Kontakta kultursamordnaren via e-post: rose-marie.fasth@vasteras.se.

Svansjön

Målgrupp: Åk 4-9
Datum: Torsdag 24 november
Speltid: 13.00-15.20. (2 timmar och 20 minuter inklusive paus.)
Spelplats: Västmanlands Teater
Medverkande: Västmanlands Teaters ensemble

Baletternas balett har den kallats och för de allra flesta är det just som dansverk Svansjön är mest känd. På Västmanlands Teater blir berättelsen om Siegfried som förälskar sig i Odette ett unikt musikdramatiskt allkonstverk. Odette är fången under den onde trollkarlen Rothbarts förbannelse – människa på natten och svan på dagen. Med nyskriven talad dialog och specialkomponerad musik fritt efter Tjajkovskij, gestaltas deras historia.

Beatles – störst av alla!

Målgrupp: åk 5-9
Datum: 22-25 november
Tider: 09.30 och 13.00. Föreställningen är ca en timme.
Spelplats: Box 1, Culturen.
Medverkande: Kulturskolans lärare.

För 60 år sedan släppte världens genom tiderna mest inflytelserika musikgrupp sin första singel. Den framgång som sedan följde saknar motstycke i historien. Kulturskolans lärare spelar och berättar med ord och bild historien om The Beatles och 60-talet, då pop-kulturen exploderade och revolutionerade musiken, konsten och samhället. Vi lovar en annorlunda musik- och SO-lektion för alla er som går i årskurs 5-9. Varmt välkomna!

Awesomnia

Målgrupp: Åk 7-9
Datum: 4-5 oktober
Tider: Kl 10.00 och 13.00. Föreställningen är 40 minuter.
Spelplats: Culturen, Box 1
Medverkande: Beatur, Nick Hatch och Maria Lotus.

Awesomnia är ett fyrverkeri av musiker med lång erfarenhet i Hip-Hop genren bestående av Beatur från Island, Nick Hatch från Australien och frontvokalisten Maria Lotus med rötter från både Norge och Nigeria. Texterna och temana är en viktig del av förmedlingen när de uppträder. Deras motto är: Ska du få till något måste du tro på dig själv och inte låta rädslan ta över! Denna trio serverar slagkraftiga poänger om livets upp och nedgångar och med en stor portion humor. Medlemmarna har bakgrund från flera olika musikgenrer som tydligt kommer fram i deras produktion. Awesomnia har spelat för över 20.000 elever i Norge och har på var sin front spelat i både Paris, Zimbabwe, Indien, Senegal, Italien och USA. Och nu kommer de tillbaka till Sverige för att ta med dig på en musikalisk resa som du sent ska glömma!

#Boomers

Målgrupp: Åk 7-9
Datum: 7-8 september
Tider: 10.00 – 10:45
Spelplats: Teatersalen, Växhuset
Medverkande: Awake Projects ensamble

Boomers är en rytmisk, energisk och absurd teaterföreställning om den ‘hopplösa, vuxna generationen’, som i sin fåfänga och sitt överflöd är dömda till att upprepande leda mänskligheten mot sin undergång. Vad gör man, om man inte kan sätta förtroendet till de vuxna - som säger sig sitta på all makt och kunskap - men som inte lyfter ett finger för att bevara den framtid som är vår?

Vem i hela världen kan man lita på?

Målgrupp: Åk 7-9
Datum: 12 oktober
Tider: 10.00 och 13.00, Speltid ca 60 minuter.
Spelplats: 4:e Teaterns scen på Culturen.
Medverkande: 4:e Teaterns ensemble.

Två skådespelare från 4:e teatern har fått i uppdrag att avslöja sanningen om sanningen för högstadiet. Men finns objektiva sanningen eller är den en myt?

I en samtid där gränsen mellan fakta och fiktion är suddig, där det går inflation i åsikter och information, kan sanningen tyckas gäckande svårfångad och vi frågar oss därför – Vem kan man lita på?

Vem i hela världen kan man lita på? är en komisk och absurd klassrumsshow om fakta, fiktion och tillit, där standup och handdockor möter faktababbel och gamla filosofer, i jakten på sanningen.

We as cats

Målgrupp: Åk 8-9
Datum: 20 och 21 september
Tider: 13.00. Föreställning + efterföljande diskussion med ensemblen, Here 4U och Tjejjouren Ronja beräknas pågå till 15.00; två timmar.
Spelplats: Studio Westmannia
Medverkande: Amanda Billberg och Evelina Gustavsson

We as Cats och ungas hälsa är ett projekt som med utgångspunkt i en konstnärlig upplevelse vill erbjuda ungdomar att mötas kring värdefrågor. Syftet med projektet är att högstadie- och gymnasieungdomar får möta danskonst och i strukturerade former reflektera kring teman som genererar hälsa och välmående.
Projektet riktar sig till elever på högstadiet och gymnasiet i Västerås stad och kombinerar kultur med värdegrundsarbete.
Ungdomarna får se dansföreställningen We as Cats och efter det ha samtal i mindre grupper ledda av Tjejjouren Ronja och Here 4U. Dansföreställningen agerar referens till samtalstemana: unga tjejers identitetsskapande, bilden av kvinnlig sexualitet, gränssättning, systerskap, broderskap, intimitet, integritet och relationer där fantasin fungerar som utvecklade redskap.

Jag ser dig

Målgrupp: åk 8-9
Datum: 1, 2 och 5 november
Speltid: 10.30 och 13.30. 1 akt på ca 60 minuter utan paus (45 minuters föreställning med efterföljande samtal med Mårten Svedberg)
Spelplats: I skolans lokaler, klassrummet.
Att tänka på: Mårten med tekniker behöver tillgång till lokalen 1,5 timmar innan föreställningsstart för inlastning, bygg och förberedelser. Efter föreställningen behöver de 1 timmer för att riva och packa bilen.
Medverkande: Mårten Svedberg, Västmanlands Teater

Jag ser dig är en föreställning för unga om relationer, kärlek, våld och sex. Men främst om killar och deras sätt att se på tjejer.

Manuset bygger på verkliga berättelser och studier på ämnet. Studier som berör killars våld mot tjejer men även hur porranvändandet kan påverkar både killar och tjejer och ge dem en skev bild att leva upp till. Föreställningen belyser hur, omgivningen, matchokulturen och killars sätt att se på tjejer, inte enbart påverkar den lilla skolpojkens liv utan även alla de tjejer han kommer att möta.

En föreställning av och med skådespelaren Mårten Svedberg. Med humor för han berättelsen framåt och publiken tillåts att skratta mellan allvaret. En intim monolog med många karaktärer som skapar både relation med- och igenkänning för ungdomarna.

För killar. Om killar.
som tycker grejer om tjejer och andra killar.
Och för tjejer. Om tjejer.
Som påverkas av vad killar tycker och tänker om tjejer.
Och andra grejer.

Skolbio på Elektra bio höstterminen 2022

För lågstadiet

Boka föreställningarna via www.studyalong.se Länk till annan webbplats.

All skolbio visas i stora salongen på Elektra bio, Culturen.

Saknar din skola inloggningsuppgifter? Kontakta kultursamordnaren via e-post: rose-marie.fasth@vasteras.se.

En ung Mumins äventyr

Målgrupp: F–åk 2
Datum: 6-7 september
Tid: Kl 09.30-10:42
Land och produktionsår: Finland, Polen 2021

När Mumintrollet är sängliggande efter ett getingstick vill Muminpappa pigga upp honom med berättelser om sin äventyrliga ungdom. Muminpappan berättar om barndomen då han var missförstådd, flykten från ett barnhem och det historiska mötet med uppfinnaren Fredriksson. Han avslöjar sina upplevelser av vilda stormar under sin tid på båten Haffsårkestern och om alla äventyr i Självhärskarens Kungarike. Vidare berättas det om hur Muminpappan grundar en koloni, blir vän med ett spöke och hur han under en stormig kväll räddar Muminmamma ur havet. Och resten är, som vi säger, historia.

Lasse Majas detektivbyrå – skorpionens gåta

Målgrupp: Åk 1-5
Datum: 22-23 november
Tid: 09.30-11.00
Land och produktionsår: Sverige 2022

Obs! Filmen Lasse Majas detektivbyrå - skorpionens gåta, har premiär i slutet av oktober 2022. Filmens längd är i nuläget en uppskattning och kan komma att korrigeras efter premiären.
Alla i Valleby ser fram emot Vallebydagen när en tjuv plötsligt slår till och utför en serie stölder. Efter sig lämnar tjuven symboler kopplade till stjärntecken och rymden. Stölderna verkar gå ut på att förstöra Vallebydagen. Lasse och Maja kastar sig över fallet och engagerar den vresiga mästertjuven Lillie Ragnarsson som master mind i utredningen som snart utvecklar sig till en katt-och-råtta-lek där tjuven alltid tycks ligga steget före. Men vem är egentligen denne listige mästertjuv och vilket är hens motiv? Kommer Lasse och Maja att lyckas knäcka gåtan och stoppa tjuven innan hela Vallebydagen ställs in?

Skolbio på Elektra bio höstterminen 2022

För mellanstadiet

Boka föreställningarna via www.studyalong.se Länk till annan webbplats.

All skolbio visas i stora salongen på Elektra bio, Culturen.

Saknar din skola inloggningsuppgifter? Kontakta kultursamordnaren via e-post: rose-marie.fasth@vasteras.se.

Lasse Majas detektivbyrå – skorpionens gåta

Målgrupp: Åk 1-5
Datum: 22-23 november
Tid: 09.30-11.00
Land och produktionsår: Sverige 2022

Obs! Filmen Lasse Majas detektivbyrå - skorpionens gåta, har premiär i slutet av oktober 2022. Filmens längd är i nuläget en uppskattning och kan komma att korrigeras efter premiären.
Alla i Valleby ser fram emot Vallebydagen när en tjuv plötsligt slår till och utför en serie stölder. Efter sig lämnar tjuven symboler kopplade till stjärntecken och rymden. Stölderna verkar gå ut på att förstöra Vallebydagen. Lasse och Maja kastar sig över fallet och engagerar den vresiga mästertjuven Lillie Ragnarsson som master mind i utredningen som snart utvecklar sig till en katt-och-råtta-lek där tjuven alltid tycks ligga steget före. Men vem är egentligen denne listige mästertjuv och vilket är hens motiv? Kommer Lasse och Maja att lyckas knäcka gåtan och stoppa tjuven innan hela Vallebydagen ställs in?

Jag är Zlatan

Målgrupp: Åk 4-6
Datum: 20-21 september
Tid: 09.30-11:10
Land och produktionsår: Sverige 2021

Jag är Zlatan är en film om att inte passa in, men ändå tro på sig själv och gå sin egen väg. Filmen bygger på den självbiografiska boken Jag är Zlatan Ibrahimović: min historia som Zlatan skrev tillsammans med David Lagercrantz, som också skrivit filmens manus ihop med Jakob Beckman.
I klassrummet kan filmen användas för att diskutera begrepp som utanförskap och rasism, utifrån ungdomars identiteter och livsstilar, samt hur dessa påverkas av bland annat socioekonomisk bakgrund. Ett annat användbart perspektiv är hur exempelvis kön påverkar individens val av idrott och andra fritidsaktiviteter.

Bildtext

Wolfwalkers

Målgrupp: Åk 4-6
Datum: 8-9 november
Tid: 09.30-11:13
Land och produktionsår: Irland 2020

Vi befinner oss i det av engelsmännen brutalt ockuperade Irland. Robyn kommer dit med sin pappa Bill som där han är på uppdrag att utrota vargarna som härjar i skogen och hotar staden. Mebh lever i skogen, uppfostrad av vargarna. Robyn trotsar pappas stränga order att hålla sig hemma och tillbringar mer och mer tid i skogen. En helt ny värld öppnar sig och får henne att förstå att det är inte vargarna som är de hotfulla. Långsamt förvandlas Robyn till just det som hennes egen pappa är satt att utrota. En saga om den magiska och fantastiska vänskapen mellan två flickor som möts i 1600-talets Irland. Av skaparna till Oscarsnominerade Havets sång och The Breadwinner.

Bildtext

Skolbio på Elektra bio vårterminen 2022

För högstadiet

Boka föreställningarna via www.studyalong.se Länk till annan webbplats.

All skolbio visas i stora salongen på Elektra bio, Culturen.

Saknar din skola inloggningsuppgifter? Kontakta kultursamordnaren via e-post: rose-marie.fasth@vasteras.se.

Utvandrarna

Målgrupp: Åk 7-9
Datum: 4-5 oktober
Tid: 09.00-11:28
Land och produktionsår: Sverige 2021

Småland, i mitten av 1800-talet. Bondeparet Karl-Oskar och Kristina kämpar för att få tillvaron att gå ihop men det blir allt svårare att bruka jorden. Till slut tas det svåra beslutet att emigrera till Amerika. Tillsammans med vänner och släktingar beger de sig ut på resa mot det nya landet. Jan Troells rosade "Utvandrarna" bygger på Vilhelm Mobergs klassiska verk och nominerades till fem Oscar.

Bildtext

Mina bröder och jag

Målgrupp: Åk 7-9
Datum: 18-19 oktober
Tid: 09.30-11:18
Land och produktionsår: Frankrike 2021

En lång och varm sommar har just börjat. Nour bor med sina tre äldre bröder i en fransk kuststad dit turisterna vallfärdar. Själv ska han göra samhällstjänst på sin skola och turas om med bröderna att se efter mamman, som ligger döende i ett rum i lägenheten där de bor. Räkningar ska betalas och alla gör sitt bästa för att resolut och helst så lagligt som möjligt få ekonomin att gå ihop. Men i den pragmatiska tillvaron korsas Nours väg med Sarahs, som håller sommarkurser i opera. Snart finner han sig indragen i en spirande passion som hans bröder nog varken skulle förstå eller acceptera.

Bildtext

Slalom

Målgrupp: Åk 9
Datum: 6-7 december
Tid: 09.30-11.02
Land och produktionsår: Frankrike 2020

Femtonåriga Lyz är beredd att satsa allt på att bli professionell utförsåkare. När hon får en plats på ett prestigefyllt alpint internatgymnasium verkar drömmen om en plats på toppen inom räckhåll. Hennes ambitiöse tränare Fred inser hennes potential och driver på henne både mentalt och fysiskt. Men Fred utnyttjar också Lyz utsatthet och utsätter henne för sexuella övergrepp.
Slalom är en film om kärleken till skidåkning och att vilja bli bäst på sin sport. Men lika mycket om önskan att bli bekräftad och sedd och själv försöka förstå den vuxenvärld man befinner sig på tröskeln till.

Bildtext

Kontakta oss

Rose-Marie Fasth

Samordnare, Kultur i skolan

Telefon: 021-39 16 73